Allard Jongsma, Trainer:

"Als je gericht traint kan je nog meer genieten van de volleybalsport! Speciaal voor jongens omdat zij bij verenigingen en andere extra trainingen vaak in mix groepen zitten. Bij ons krijgen de jongens ook de mogelijkheid om samen te trainen met jongens van andere verenigingen. Onze trainingen kenmerken zich door veel actie, spel, experimenteren en uitdaging.​"

Joris Froentjes, Trainer:

Fusce ipsum diam, consequat nec rhoncus ut, bibendum sit amet lorem. Suspendisse nec neque nec quam dictum scelerisque et eu quam. Proin interdum vestibulum urna eleifend feugiat. Integer id ipsum pretium, egestas augue at, suscipit turpis.

Jan Paul Beukers, Speler:

"De PLUS-trainingen helpen mij om individueel beter te worden, maar ook in teamverband.Het is erg fijn om ook met spelers van andere verenigingen en leeftijdsgroepen samen te trainen. Iedereen is enorm gemotiveerd en gefocust, maar er is ook ruimte voor plezier!"

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

PLUS-Trainingen

Speciaal voor jongens die meer willen trainen!

Stichting Volleybal Friesland organiseert voor alle jongens (10-20 jaar) extra trainingen. De trainingen zijn bedoelt voor iedereen die graag beter wil worden in volleybal. We trainen op 25 zondagen van oktober tot en met april!
Naast de trainingen bieden we aanvullend activiteiten voor spelers, ouders en trainers!

Wil je je aanmelden voor de PLUS trainingen? Klik dan op onderstaande knop op naar het aanmeldformulier te gaan!

MEE TRAINEN?
Slider